Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Φωτορεπορτάζ από το Χαλκιοπούλειο...

Επιστρέφουμε μετά από 2 γεμάτες εβδομάδες απραξίας, με κάτι light. Ένα πλήρες φωτορεπορτάζ από τον αγώνα Πανελλήνιος - Ολυμπιακός, που διεξήχθει στη Λαμία. Enjoy!!!

Το διαιτητικό τρίο

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Love...ly night !!!

Χθες το βράδυ έγινε κάτι στο ΝΒΑ, το οποίο είχε να ξανασυμβεί από το μακρινό Φεβρουάριο του 1982. Εκείνη τη βραδιά ο μεγάλος Moses Malone σκόραρε 38 πόντους και "κατέβασε" 32 ριμπάουντ, βοηθώντας τους Houston Rockets μα νικήσουν τους τότε Seattle Supersonics (πλέον είναι οι Oklahoma City Thunder). Από τότε είχε να καταγραφεί παίχτης με 30+ πόντους και 30+ ριμπάουντ σε ένα μόνο παιχνίδι.

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Να γιατί ο "Superman" εμφανίζεται φέτος διαφορετικός.

Παρατηρώντας τα προηγούμενα χρόνια τον Dwight Howard, διαπίστωνα ότι ψηλός με τα δικά του σωματικά προσόντα δεν υπήρχε (και δεν υπάρχει) στο παιχνίδι. Ούτε στο ΝΒΑ, ούτε στη Ευρώπη. Από την άλλη, με "χάλαγε" που ολόκληρο το στυλ παιχνιδιού του βασιζόταν πάνω σε αυτά. Μπορεί να υπερίσχυε σε πολλούς τομείς, αλλά αυτό το κατάφερνε μόνο χάρη στα φυσικά του προσόντα και όχι στην τεχνική του, η οποία ήταν ανύπαρκτη.

Όμως η δίψα του για βελτίωση και διεύρυνση του επιθετικού του ρεπερτορίου, τον οδήγησε το φετινό καλοκαίρι να ζητήσει τη βοήθεια του Hall of Famer, Hakeem "the Dream" Olajuwon. Τα workouts τους αποτυπώθηκαν σε βίντεο, το οποίο το βρήκαμε και σας το παρουσιάζουμε. Enjoy !!!

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

The Heat is on !!!

Τιτλοφορώ το σημερινό μου άρθρο με το καλοκαιρινό σλόγκαν της ομάδας του Μαϊάμι. Υπάρχει άραγε καλύτερος τίτλος από αυτόν, τη στιγμή που η αρμάδα του coach Spoelstra κατατροπώνει όποιον βρει στο διάβα της;

Μετά την ήττα στο παιχνίδι της πρεμιέρας στη Βοστόνη, οι Heat έχουν τρεις (3) συνεχόμενες νίκες. Και τι νίκες! Όλες με εμφατικό τρόπο. Δύο με αδύναμους αντιπάλους, αλλά εκτός έδρας, και μία στο εντός έδρας τοπικό ντέρμπι της Florida εναντίον των Orlando Magic. Έχοντας παρακολουθήσει και τους τέσσερις (4) αγώνες των Heat μέχρι στιγμής διαπίστωσα κάποια πραγματάκια που θα ήθελα να τα μοιραστώ μαζί σας.