Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Super Deals! *Updated*


Πως αλλιώς να περιγράψω αυτό που γίνετε τις τελευταίες μέρες στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Είναι λες και περίμεναν οι μισές ομάδες να κάνουν τις κινήσεις τους την τελευταία στιγμή.

 Φυσικά από όλες τις ανταλλαγές ξεχωρίζει η μετακίνηση του Carmelo Anthony στη Νέα Υόρκη. Για να συμβεί όμως αυτό, άλλαξε κόσμος και κοσμάκης ομάδες. Μπλέχτηκαν τρεις ομάδες σε αυτή την ανταλλαγή. Η Νέα Υόρκη, το Ντένβερ και η Μινεσότα. Οι Knicks πήραν τους forward Carmelo Anthony, guard Chauncey Billups, guard Anthony Carter, forward Renaldo Balkman και τον forward Shelden Williams από το Ντένβερ. Οι Nuggets πήραν τους forward Wilson Chandler, forward Danilo Galinari, guard Raymond Felton και τον center Timofey Mozgov και τρεις επιλογές σε μελλοντικά draft (μια επιλογή πρώτου γύρου για το draft του 2014 και δύο επιλογές δεύτερου γύρου, μια το 2012 και μια το 2013, τις οποίες και είχαν αποκτήσει από τους Warriors οι Knicks) και 3 εκατομμύρια μετρητά από τη Νέα Υόρκη. Ακόμα απέκτησαν και τον center Κώστα Κουφό από τη Μινεσότα. Οι Timberwolves απέκτησαν το center Eddy Curry και τον forward Anthony Randolph από τους Knicks, σε αντάλλαγμα του forward Corey Brewer που πήγε στο Μεγάλο Μήλο.

Στη δεύτερη μεγαλύτερη ανταλλαγή που έγινε χθες, οι Nets απέκτησαν τον guard Deron Williams από τη Γιούτα και έστειλαν στους Jazz τους guard Devin Harris και forward Derrick Favors και δύο επιλογές πρώτου γύρου, η μία για το 2011 και η άλλη το 2012. Οι Nets έκαναν άλλο ένα deal, όπου στέλνουν τον forward Troy Murphy στους Warriors και αυτοί από την πλευρά τους δίνουν τους center Dan Gadzuric και forward Brandan Wright.

Στις υπόλοιπες κινήσεις, το Σακραμέντο απέκτησε τον guard Marcus Thornton και έστειλε στη Νέα Ορλεάνη τον forward Carl Landry. Μια ανταλλαγή πέντε παιχτών έγινε μεταξύ Ατλάντα και Ουάσινγκτον. Τα Γεράκια πήραν τον guard Kirk Hinrich και έδωσαν στους πρωτευουσιάνους τους guard Mike Bibby, guard Jordan Crawford και το forward Maurice Evans και μια επιλογή πρώτου γύρου στο draft του 2011. Τέλος, πολύ κοντά στην ολοκλήρωση είναι ακόμα μια ανταλλαγή ανάμεσα στους Clippers και το Κλίβελαντ. Οι Cavs θα πάρουν τον guard Baron Davis και την επιλογή των Clippers στον πρώτο γύρο του draft του 2011 και στέλνουν σε αντάλλαγμα τους guard Mo Williams και forward Jamario Moon.

*Update*

Ανταλλαγών συνέχεια. Τελευταία μέρα για ανταλλαγές ήταν η χθεσινή και πολλές ομάδες προσπάθησαν να επωφεληθούν από αυτό το γεγονός. Οι Celtics, η Οκλαχόμα, οι Rockets και η Σάρλοτ ήταν οι ομάδες με τις περισσότερες κινήσεις την τελευταία ημέρα.

Αναλυτικά, η Βοστόνη πήρε από την Οκλαχόμα τον forward Jeff Green, τον center Nenad Krstic και ένα μελλοντικό draft πρώτου γύρου και οι Thunder πήραν το center Kendrick Perkins και το guard Nate Robinson. Ακόμα, οι Celtics έδωσαν τους rookie center Semith Erden και forward Luke Harangody στο Κλίβελαντ για ένα draft δεύτερου γύρου του 2013 και τέλος έστειλαν στο Σακραμέντο τον guard-forward Marquis Daniels και κάποια λεφτά για να πάρουν πίσω μια επιλογή δεύτερου γύρου στα draft του 2017.

Η Οκλαχόμα έκλεισε τις μεταγραφές της παίρνοντας τον center Nazr Mohammed από τη Σάρλοτ και έστειλε στην ομάδα του Jordan το forward D.J. White και το guard Morris Peterson. Οι Bobcats από την πλευρά τους έκαναν ένα ακόμα deal στέλνοντας τον forward Gerald Wallace στο Πόρτλαντ και πήραν το forward Dante Cunningham, το center Joel Przybilla, το center Sean Marks, μετρητά και δύο επιλογές πρώτου γύρου, μία για το draft του 2011 και μία για το draft του 2013.

Τέλος, το Χιούστον πήρε τον guard Goran Dragic και μια μελλοντική επιλογή πρώτου γύρου στα draft από τους Suns και έστειλαν εκεί το guard Aaron Brooks. Ακόμα, πήραν το center Hasheem Thabeet και μια μελλοντική επιλογή πρώτου γύρου στα draft από το Μέμφις και οι Grizzlies απέκτησαν το forward Shane Battier και το guard Ish Smith.

Το σημερινό blog έχει αναδημοσιευτεί στο αδερφό blog: http://xarispsports.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου