Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Ο μονόχειρας Zach Hodskins


O Zach Hodskins γεννήθηκε με ένα μόνο χέρι, το δεξί. Αυτό δεν τον εμποδίζει να παίζει μπάσκετ. Και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο, αφού πριν 3 μέρες αποφάσισε να δεχτεί την υποτροφία που του έδωσε ο coach Billy Donovan του πανεπιστημίου της Florida.

Τι μπορεί να κάνει ένας μονόχειρας, ώστε να προκαλέσει ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια της Αμερικής στο μπάσκετ να ασχοληθεί μαζί του; Κατά τον ίδιο είναι απλό. Είναι 3-point specialist (είχε κοντά στο 60% την τελευταία του χρονιά στο high school). Θα έλεγε κανείς, ότι είναι λογικό ένας άνθρωπος με ένα χέρι απλά να σουτάρει την μπάλα και να είναι αλλεργικός στο ζωγραφιστό. Κάθε άλλο. Στα βίντεο που ακολουθούν, θα δείτε πως δεν διστάζει να τελειώνει τις φάσεις με lay-up μέσα στην κίνηση. Σε γενικές γραμμές, δεν του λείπει τίποτα! Ντριπλάρει, σουτάρει, βάζει την μπάλα στο παρκέ, διεισδύει.

Άλλη μια ιστορία δύναμης, λοιπόν για απόψε. Τι κι αν ο Θεός δεν του έδωσε και τα δύο χέρια; Ο Zach Hodskins τα καταφέρνει παραπάνω και από καλά στο μπάσκετ με μόλις ένα. Μακάρι να τον δούμε σε λίγα χρόνια και στο ΝΒΑ, αφού οι Αμερικάνοι γουστάρουν αυτές τις ιστορίες πολύ και προσπαθούν να τις αναδείξουν

Ο Zach Hodskins στο ΝΒΑ TV



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου